HALUATKO KEHITTÄÄ OMAN BRÄNDISI?
Ottaen huomioon jatkuvan innovaation ja etsimme jokaisen asiakkaan tyytyväisyyttä, tarjoamme mahdollisuuden kehittää tuotteita heidän erityistarpeidensa mukaan.
Destilaria de Bastossa kehitetään valikoima yksityisbrändituotteita, ja palvelumme kattaa 360º näkemyksen, tuotteen suunnittelusta kaavaan ja kunkin markkinan lainsäädäntöön.
Kehitämme räätälöityjä kaavoja ja valmistamme seuraavia tuotteita jakelijoille tai vähittäiskauppiaille, joilla on omat brändinsä: GIN / RHUM / VODKA / LIKÖÖRIT
On harvoja ruokia, jotka eivät voita timjamin käytön myötä, mutta se sopii erityisesti Välimeren alueen ruokiin.
Maustetimjami tuoksuu voimakkaasti mausteiselta ja maistuu karvaan aromikkaalta, jossa on mietoa, pippurista potkua. Timjamia voidaan keittää, jolloin se vapauttaa täyden arominsa.
Maku puolestaan sopii hyvin yhteen laakerinlehden, muskottipähkinän, rosmariinin ja salvian kanssa. Se vahvistaa myös niiden omaa makua ilman, että se dominoi.
Timjami sopii erinomaisesti grillilihaan, kalaan ja pataruokiin. Voit käyttää sitä myös parhaiten Välimeren vihannesruoissa, joissa on tomaatteja, munakoisoja, perunoita, kesäkurpitsaa ja paprikaa. Lisäksi se sopii Välimeren keittiöön, keittoihin ja pataruokiin.
Sisältö: 100,00 g
Tuotenumero: 206102
Korkealaatuista kuivattua tavallista nurmikauraa tukkumyyntiin
Lääkinnällinen, rehu-, hunaja- ja värikasvi. Sen yrtti sisältää flavonoideja, tanniineja, karoteenia, vitamiineja E ja C. Tieteellisessä lääketieteessä käytetään ergotin yrttiä - Herba Polygoni avicularis. Ergotruohon uute on yleensä käytössä urologisten sairauksien hoidossa.
Tarjoamme tuotteidemme kuivausta, joka täyttää kaikki vaatimukset hyödyllisten aineiden maksimoimiseksi.
Alkuperämaa - Ukraina
Tyyppi: Tavanomainen
Kasvin osa: Yrtti
Määrä: jopa 30 tonnia vuodessa
Paketti: Tarpeen mukaan
Mustariisi, keittämisen jälkeen saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Kuten ruskeariisi, se on kuorimaton, joten se on runsas kuitujen, vitamiinien, erityisesti E-vitamiinin, ja mineraalien, kuten raudan, sinkin ja kuparin, lähde. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi kookosmaidosta valmistettuun riisijälkiruokaan. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehduksilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen ikääntymistä.
<strong>Ainesosat:</strong> ruskeariisi
<strong>Ravintoarvot 100g:ssa</strong>
Energia-arvo 1498kJ/354kcal - 18% VRN*
Rasva 3,2g - 5%
josta tyydyttyneet rasvahapot 0,8g - 4%
Hiilihydraatit 72g - 28%
josta sokerit 0,7g <1%
Proteiini 7,7g - 15%
Kuitu 3,1g
Suola 0,03g <1%
*VRN - Viitearvo
<strong>Käyttö</strong>
Huuhtele riisi kylmällä vedellä.
Mustariisi, kypsennyksen jälkeen, saa violetin sävyn, minkä vuoksi sitä kutsutaan myös violetiksi. Aivan kuten ruskeaa riisiä ei tarjoilla, se on myös kuitupitoista, vitamiineja, erityisesti E-vitamiinia ja mineraaleja: rautaa, sinkkiä, kuparia. Mustariisi kypsyy pidempään kuin muut riisit, puoli tuntia tunnin verran, ja se on aina hieman rapeaa. Sitä käytetään usein terveellisten jälkiruokien valmistamiseen, esimerkiksi riisijälkiruokaan kookosmaidolla. Mustariisi on rikas antioksidanteista, jotka taistelevat vapaita radikaaleja vastaan, suojaten meitä siten tulehdustiloilta ja monilta sairauksilta sekä hidastaen solujen vanhenemista. <strong> Ravintoarvot 100 g:ssa </strong> energiarvo 1498KJ / 354Kcal - 18% RV * Rasva 3,2 g - 5%, josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g - 4% Hiilihydraatit 72 g - 28%, josta sokereita 0,7 g & LT; 1% Proteiini 7,7 g - 15% Kuitu 3,1 g & LT; 1% * RV - Viitearvo